Sponsoring van DWV

Sponsoring

Als vereniging kunnen wij niet zonder sponsoren. Draagt u de vereniging ook een warm hart toe dan kunt u ons op verschillende manieren ondersteunen:
- Hoofdsponsor
- Club van 100
- Sponsoring van banners
- Sponsoring van wedstrijdkleding
- Sponsoring van waterpoloballen

Wilt u ook een steentje bijdragen?
Vul dan het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoofdsponsor

Op 18 februari 2021 heeft DWV een drie-jarig sponsorcontract ondertekend met Bouwbedrijf De Graafschap in Wehl.
Bouwbedrijf de Graafschap is een onderdeel van Retailbouw. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de duurzame bouw  en verbouw van woningen met alles wat daarbij komt kijken van keuken tot technische installaties.

Voor meer informatie over Bouwbedrijf de Graafschap klik dan op onderstaande link.

Club van 100

Om DWV op een laagdrempelige wijze te ondersteunen kunt u lid worden van de Club van 100.
Door de gezamelijk inleg kunnen wij de sport blijven beoefenen en nieuwe jonge leden aantrekken.
Hieronder treft u meer informatie en uitleg wat een lidmaatschap inhoudt.

Uw lidmaatschap van de Club van 100 is fiscaal aftrekbaar!
Meer informatie of deelnemen? Vul dan het contactformulier in.

Club van 100

Om DWV op een laagdrempelige wijze te helpen is de Club van 100 onstaan. Het doel van de Club van 100 is om zoveel mogelijk mensen bij elkaar te brengen. Ook door uw bijdrage kunnen wij financieel gezond blijven, onze geliefde sport blijven beoefenen en meer jonge voor de vereniging aantrekken.

VOOR WIE IS DE CLUB VAN 100?

De Club van 100 is voor leden en niet-leden, kortom voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedragen. Uw naam of gewenste vermelding komt duidelijk zichtbaar te hangen op het Club van 100 bord in de entree van Zwembad Den Helder. Tevens kunt u een vermelding op de website krijgen indien u dit wenst.

WAT KAN IK ALS LID VERWACHTEN?

De  Club van 100 investeert in extra faciliteiten voor de vereniging, met name voor het aantrekken van meer jeugdleden. Als lid of fan ontvangt u:

- Vermelding met logo/naam op het Club van 100 Bord in de entree bij het zwembad
- Vermelding met logo/bedrijfsnaam met hyperlink op de website van DWV
- Vermelding op de Social Media van DWV


DOELEN VAN DE CLUB VAN 100

Het doel is om met de club van 100 een betrokken groep van bedrijven en sportvrienden  jaarlijks een bedrag van tenminste € 7.000 op te halen. 

Het lidmaatschap van de Club van 100 zorgt tevens voor extra betrokkenheid bij onze watersportvereniging.

HET LIDMAATSCHAP

De bijdrage aan de Club van 100 bedraagt jaarlijks € 100 per lid of fan. Deelname is per kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd. Opzegging van het lidmaatschap kan schriftelijk of per email, uiterlijk per 1 november.

BELASTINGVOORDEEL

De club van 100 faciliteert schenken aan de vereniging met belastingvoordeel op basis van een periodieke schenking. Het gaat om een periodieke schenking van een vast bedrag voor minimaal 5 jaar. 
Meer informatie over de aftrekbaarheid van de periodieke gift vindt u op de website van de Belastingdienst.

HOE KAN IK DEELNEMEN?

Je kunt deelnemen aan de club van 100 door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

LEDEN VAN DE CLUB VAN 100:


SponsorKliks

DWV Doesburg is een samenwerking aangegaan met SponsorKliks. Van deze samenwerking kunnen alle leden van de DWV profijt hebben. Hiervoor kan bijvoorbeeld materiaal worden gekocht voor de teams of evenementen worden georganiseerd!
Jij kunt daarbij helpen. Vanaf nu kun je met je online aankopen geld verdienen voor de DWV. 
En: het is eenvoudig én het kost jou niets extra!

Via de onderstaande SponsorKliks knop vind je de toegang tot meer dan 100 grote en bekende webshops waar je aankopen kan doen. Van elke aankoop ontvangt de club een groot deel van de commissie.
Reserveer je een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel je online een pizza of andere maaltijd via thuisbezorgd.nl, dan ontvangt DWV €1,- voor de clubkas. Boek je een hotel en/of reis via Booking.com of Expedia, een deel gaat direct door naar de club. Het kost je geen cent extra!
 

Hoe werkt het?
Heel simpel: webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% Van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van de DWV. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com de vereniging een commissie uit en profiteert de DWV hier direct van!

Wil jij dus de DWV gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de onderstaande Sponsorkliks knop. Je kan ook een persoonlijk snelkoppeling maken. Voor jou een kleine moeite, voor de DWV directe inkomsten. Start nu met sponsoren en klik op onderstaande link om online te shoppen!