Sponsoring

DWV Doesburg is een samenwerking aangegaan met SponsorKliks. Van deze samenwerking kunnen alle leden van de DWV profijt hebben. Hiervoor kan bijvoorbeeld materiaal worden gekocht voor de teams of evenementen worden georganiseerd!
Jij kunt daarbij helpen. Vanaf nu kun je met je online aankopen geld verdienen voor de DWV. 
En: het is eenvoudig én het kost jou niets extra!

Via de onderstaande SponsorKliks knop vind je de toegang tot meer dan 100 grote en bekende webshops waar je aankopen kan doen. Van elke aankoop ontvangt de club een groot deel van de commissie.
Reserveer je een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel je online een pizza of andere maaltijd via thuisbezorgd.nl, dan ontvangt DWV €1,- voor de clubkas. Boek je een hotel en/of reis via Booking.com of Expedia, een deel gaat direct door naar de club. Het kost je geen cent extra!
 

Hoe werkt het?
Heel simpel: webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% Van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van de DWV. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com de vereniging een commissie uit en profiteert de DWV hier direct van!

Wil jij dus de DWV gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de onderstaande Sponsorkliks knop. Je kan ook een persoonlijk snelkoppeling maken. Voor jou een kleine moeite, voor de DWV directe inkomsten. Start nu met sponsoren en klik op onderstaande link om online te shoppen!